Sista Marknaden

Till helgen är det dags för sista marknaden innan julen och nyår 2019. Bruksgodsets Julmarknad 3de advent, 14-15 december. Handla de sista klapparna inför julen och insup den mysiga stämningen tillsammans med oss utställare! Att ställa ut i Banafjäl är lite extra, eftersom jag gick min 2årig praktik som Krukmakarlärling hos Anna-Karin i verkstaden på Bruksgodset.

Vi ses den 3de advents-helgen!

Tiderna är 11-16 lördag och söndag. Jag står inne i Vitagården, huset mitt emot ladugården och Anna-karins krukmakeri.

Mig på foto under arbete i min egna verkstad, Keramik Källaren.

Något jag hade hoppats på att få ihop var en keramikugn. Men tiden har varit knapp, till detta. Så det kommer tyvärr inte finnas några nyheter inom keramiken. Jag tar med mig det lilla jag har kvar av min utförsäljning för den som vill fynda bland min utgående keramik.

På foto: Jag tillsammans med min kudde Lyckorusset, målat i Akvarell.
Kudde i bomull/lin blandning.

Mina textilier kökshanddukar & kuddar och mina stickers är såklart oxå med!

Det otroliga växthus som står på den gamla gården i Banafjäl.

Jag packar bilen full med alster. Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.