Måndag morgon

Sammafattar helgen en tidig måndag morgon, en bra helg med lite av varje. Jobb i form av marknad, ledig tid med familj och lite hästtid. Inte så tokigt ändå.

Bilder från julrundan i Lögdeå.

Måste bara tipsa om att besök Baudins konst i Lögdeå. Det är nått jag själv totalt missat. Helt magiskt mysigt galleri där glas och smide sammansvetsas i alster och trängs tillsammans på hyllor. Ett måste för den Hantverks intresserade. De har öppet på lördagar. Tips! Jag är glad över att fått gästa dem med mina produkter i helgen.

Bilder från julrundan i Lögdeå.

Det finns en del keramik kvar, för den som vill fynda ligger det som är kvar i webshopen. Säljer som sagt ut rubbet för att ge plats åt nytt i verkstaden.

Min egenuppfödda islandshäst Svala, en av mina 2 hästar. Blev en häst promenad i söndags.

Under denna vecka ska jag sitta och nöta vid drejskivan i Keramik Källaren. Återstår att se om jag får ihop en ugn tills Bruksgodsets julmarknad 14-15 dec.

Dessa fina gröna skålar finns fortfarande kvar, 150kr/st nu när jag rensar lagret.

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: