Dags för tömning!

Hjälp mig tömma mitt keramik lager! Ut med det gamla in med det nya. Startar upp med toppen rabatt på Julrundan i Lögdeå. Det som finns kvar hamnar i webshopen senare i kväll.

I veckan här fick jag hem min drejskiva. Drejade några timmar igår kväll. Jisses vad ringrostig jag är. Hihi. Blir några timmar till som bara går åt till att värma upp. Sedan ska ja se att nya serier är på gång. Verkstaden blir bara mer och mer komplett. Härligt med ett eget skyffe. Funderar på att kalla verkstadslokal för Keramik källaren. Eftersom den är i ett källargarage. Låter väll lite tjusigt åndå.

Halva priset på all keramik som jag har kvar! Rubbet ska bort, först till kvarn!

Vi ses på Julrundan 11.00-15.00 i Lögdeå.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: