På G.

Design andra bullar gästar lögdeå 30 nov och deltar på Bruksgodsets julmarknad 14-15 dec.

Psst. Missa inte ÖKKVs medlemsutställning vernissage 30 nov t. O. M 20dec.

Tack för inspirationen Anna!

I veckan har jag dessutom avslutat Annas nybörjarkurs i stickning. Det har varit roligt! Framförallt roligt när man börjar förstå, mönster och olika tekniker. Är du sugen att lära dig mer om stickning håll utkik på Annas insta, för aktuella kurser. Jag är sugen att lära mig mer, skulle vilja sticka någott stort i framtiden, typ en tröja eller så. Kolla in Annas insta @annasartificia

Jag tillsammans med min Hilma och hunden Ludde.

Vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: