Galleri Lokomotiv 30nov

Nu är det dags för årets medlemsutställning för ÖKKV. Jag medverkar med ett alster i Lufttorkande lera, målat i akryl och lackat ett 10tal gånger med transparent lack. Vernissage Lör 30 Nov 12.00-15.00, utställningen hänger 30 nov-20 dec för att se galleriets öppettider se hemsida.

En liten sneakpeak på 1 del ur mitt verk jag ska ställa ut.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: