Julrunda i Lögdeå

På lördag 30nov är det dagen före 1a Advent. Då är det dags för Julrundan i Lögdeå 11.00-15.00. Jag kommer medverka och ställa ut med mitt nuvarande sortiment hos Baudins konst, inne i glashyttan. För att hitta vägbeskrivning klicka er in på Baudins hemsida så finns det karta.

Gran klädd i små renar och granar tillverkade i keramik.

Har du städat fram julen? Det har inte jag, jag tänker göra det på söndag. Jag tycker att det blir otroligt mysigt med adventsstjärnor i fönstren. Personligen så pyntar jag inte så mycket mer än så. Byter ut alla fönsterlampor, till mer stämningsfulla ljus. Det är det bästa, tycker jag. Sen en liten julgran i mindre skala är som pricken över iet. Den drar vi in närmare Julafton. Katterna Frank & Morgan brukar ha det otroligt roligt med granen och dess smycken, så det brukar bli en kort visit för den hemma hos oss…

Så här kan det se ut när jag ställer ut på marknad.

Vi ses och firar in december och 1a advent på lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.