Som en knodd lerklös

Ligger i soffan och degar efter helgens marknad. Hjärnan känns mör och kroppen frusen. Trots att jag känner mig som en knodd lerklös är jag nöjd. Det har varit kanon väder, med sol och temperatur kring nollan. Otroligt mycket nyfikna besökare och vi har haft en lyckad försäljning. Kan November starta bättre? Jag tror inte det.

Överblick från del av bordet.
Kuddarna Fox & Friends och Polar Fox & Friends.
Stor-favoriten är helt klart mina kökshanddukar, jag gör alltid en lyckodans när jag får sälja en av dem.
Den svarta vargen.

Se här vad jag har städat fram i flytten till verkstaden. HELIGA HELGA. Jag diggar henne tok mycket. Visste du att Helga funnits på riktigt, hon var min mammas mormor, jag berättar gärna mer för dig vid tillfälle.

Heliga Helga som legat ned packad och som jag hittade i samband med flytt till verkstaden.

Favorit som ska göras i repris. Iår testade jag någott nytt. Delade bord med min kusin Ulrika. Ullis är en kreativ och sprudlande person som jag tror att vi kommer se en del sammarbeten med i framtiden. Till årets marknad hade hon tillverkat fräcka granar att pryda till exempel bron eller entrén med. Vi satasar redan på en repris till nästa år.

Ullis fräcka granar. Hon finns på instagram under @NYGARDENBERGOM

Imorgon måndag, ny vecka och jag hoppas få in en del verkstadsjobb i veckan. Nu först vila.

Här är jag som vanligt med kaffe i högsta hugg.

Vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: