Som en knodd lerklös

Ligger i soffan och degar efter helgens marknad. Hjärnan känns mör och kroppen frusen. Trots att jag känner mig som en knodd lerklös är jag nöjd. Det har varit kanon väder, med sol och temperatur kring nollan. Otroligt mycket nyfikna besökare och vi har haft en lyckad försäljning. Kan November starta bättre? Jag tror inte det.

Överblick från del av bordet.
Kuddarna Fox & Friends och Polar Fox & Friends.
Stor-favoriten är helt klart mina kökshanddukar, jag gör alltid en lyckodans när jag får sälja en av dem.
Den svarta vargen.

Se här vad jag har städat fram i flytten till verkstaden. HELIGA HELGA. Jag diggar henne tok mycket. Visste du att Helga funnits på riktigt, hon var min mammas mormor, jag berättar gärna mer för dig vid tillfälle.

Heliga Helga som legat ned packad och som jag hittade i samband med flytt till verkstaden.

Favorit som ska göras i repris. Iår testade jag någott nytt. Delade bord med min kusin Ulrika. Ullis är en kreativ och sprudlande person som jag tror att vi kommer se en del sammarbeten med i framtiden. Till årets marknad hade hon tillverkat fräcka granar att pryda till exempel bron eller entrén med. Vi satasar redan på en repris till nästa år.

Ullis fräcka granar. Hon finns på instagram under @NYGARDENBERGOM

Imorgon måndag, ny vecka och jag hoppas få in en del verkstadsjobb i veckan. Nu först vila.

Här är jag som vanligt med kaffe i högsta hugg.

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.