Min nyfödda hobby

För snart 8veckor sedan anmälde jag mig till en stickkurs som hålls av en sticknings fantast. Nu har snart 4 kurstillfällen gått, tiden går fort när man har roligt. Jag har verkligen fått blodad tand för hand arbetet.

Kursledare Anna är otroligt teknisk duktig, hon har stickat sedan barnsben och därför många års erfarenhet. Jag tycker själv att det är så roligt att möta en ung tjej med samma nörderi i konsthantverk som jag.

Mönster ritat av Anna, såklart! Kan du ana vad det kommer bli?

Anna är bor strax utan för övik och driver bloggen Annas artificia och finns på många andra plattformar under samma namn. Stickning är rogivande och kul! Tänk att för några veckor sedan kom jag inte ens ihåg hur man lägger upp maskor. Nu känner jag mig betydligt säkrare och gillar min nya hobby starkt!

Kursen hålls i en byaskola strax utanför Örnsköldsvik.

Kolla in Annas blogg medans jag stickar vidare, hon är en riktig inspiratör!

https://annasartificia.wordpress.com

Snart är stickning hetare än någonsin.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: