Invigning

Onsdag 30 Oktober hade jag en liten invigning av keramik verkstaden jag jobbat med att få iordning. Ett litet sällskap svängde in och bubblade med mig. Så otroligt fint att kunna ha ett eget ställe, kunna ta in gäster och samlas.

Tilltugget uppdukat på mina fat och skålar.

Jag bjöd på ett lättare tilltugg och dryck. Testade något nytt Kiwi bär, har du testat? Goda, smakar kiwi, såklart. Perfekta munsbitar.

Fick såå fint förkläde, ett snitt av ett palettblad och blommor. Otroligt vad härligt det är att känna sig lite extra uppskattad ibland.

För drygt ett halvår sedan skickade jag över ett gäng spillbitar till Hanna på

Hanna gör smycken av bl.a. gamla tyger, jag tänkte att det kanske går att göra något av mina spillbitar. Bättre att testa än att de ska ligga o damma i något av mina textilskåp.

Halsbandet med blad från mitt mönster Polar Fox & Friends

När Hanna gav mig halsbandet och undrade om jag kände igen det, då tänkte jag. – Aha, ett berså blad, eller… nä nu vänta. Den där känner jag igen, DET ÄR JU MITT BLAD! hihi jag är så glad över halsbandet!

Nu i helgen är det marknad i nävertjäl, sen efter det kommer jag uggla i verkstaden och tillverka keramik. Längtar…

Innan produktionen drar igång är det marknads helg och jag hoppas vi ses i tältet!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: