Formstråket 15 september.

Det närmar sig för Höst-stråket 2019 och jag ska vara med! formstråket är ett samarbete mellan 6st olika kreatörer under en 35km lång sträcka, från Öre till Hörnsjö i Nordmalings Kommun. Jag ska gästa Pjöller design i Håknäs, tillsammans med ett par pang brudar- Återbrukshyttan, Smia Konstsmide och Ovrebruket.

Det kommer bli kanon, vilket jag är övertygad om.

Boka in en utflykts-dag på söndag. Det kommer hända mycket kul efter vägen. Blir ni hungriga under färden finns det ett gäng mathantverk, det är inga problem. 😉

Vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: