Luftiga drag i vatten

Djup, Ljus och Svärta.

Akvarell i A4 format
Akvarell i A4 format.

Hösten är här. Vilket jag tycker är härligt. Luften är lätt att andas och året får en nystart. Hästarna får en otroligt fin & fluffig päls och naturen är fantastiskt vacker. Under några dagar har jag målat akvareller som är så där höstiga, det här är vad höst är för mig.

Visst känns det som att man är mitt i en sagobok och vill veta vad som gömmer sig längre in i skogarna och berättelsen?

Rådimma och siluetter mot himlen. Alla årstider har sin charm på mig…

Härliga Höst!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: