Vilken respons

För några söndagar sedan hade vi besök av Oskar karlsson, Blobbarphoto. Jag mötte honom på en kurs för unga entreprenörer på landsbygden, tidigare i sommar.

Otroligt hängiven fotograf.

Jag ville ha hjälp med några foton och en video där jag presenterar mig själv och Design Andra Bullar.

Att va med på kort är en baggis för mig. Att stå i centrum under en video är dock någott som är jobbigare. Otroligt ovan vid detta. Jag var rätt nervös och spänd över videon, det hade jag verkligen inte behövt vara. Se så bra den är! Oskar har gjort ett toppen jobb, jag kunde aldrig ana att det skulle bli sååå bra.

Jag har fått fin respons av er tittare. TACK!

Det blir mycket enklare att jobba med proffs.

Vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: