tillbaka till ett 15år

I ett kaos. Av allt och inget. Får jag en tillbakablick från mitt 15åriga jag.

För ca. 10 år sedan la jag mycket tid på att måla och tolka människor som jag såg upp till på olika vis. Om jag var speciellt bra på detta, är en annan fråga. Övning ger färdighet, brukar jag intala mig. Sällan att jag vågar mig på porträtt, speciellt i färg, akvarell och stort format. Det är en utmaning. Att backa tillbaka till mitt unga 15åriga jag, glömma tid och rum för att pränta in ansikten med penslar och färg på papper… Kvalitet.

Min tolkning av Laleh. Blandteknik på A3.

Igår lördag, fick jag uppleva Laleh göra sin grej på scenen, andra gången för i mitt liv. Denna gång på ett fullsatt Skule naturscen.

Jag kände hur publiken glittrade tillbaka mot dig, av kristaller. Du är så otroligt säker i dina texter och på scenen. Din konst till att kommunicera och dra i trådar vid rätt invänd punkt, det är KVALITET Laleh, TACK!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: