tillbaka till ett 15år

I ett kaos. Av allt och inget. Får jag en tillbakablick från mitt 15åriga jag.

För ca. 10 år sedan la jag mycket tid på att måla och tolka människor som jag såg upp till på olika vis. Om jag var speciellt bra på detta, är en annan fråga. Övning ger färdighet, brukar jag intala mig. Sällan att jag vågar mig på porträtt, speciellt i färg, akvarell och stort format. Det är en utmaning. Att backa tillbaka till mitt unga 15åriga jag, glömma tid och rum för att pränta in ansikten med penslar och färg på papper… Kvalitet.

Min tolkning av Laleh. Blandteknik på A3.

Igår lördag, fick jag uppleva Laleh göra sin grej på scenen, andra gången för i mitt liv. Denna gång på ett fullsatt Skule naturscen.

Jag kände hur publiken glittrade tillbaka mot dig, av kristaller. Du är så otroligt säker i dina texter och på scenen. Din konst till att kommunicera och dra i trådar vid rätt invänd punkt, det är KVALITET Laleh, TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.