Tacksamhet

Jag är så tacksam gentemot alla som besökte HCCs pop up butik under veckan den var öppen. Plus att jag fick möjlighet att delta, med en del av mina produkter. Vilket hästjobb styrelsen gjort för att ordna upp allt och alla olika medlemmar som hade alster och som deltog i butiken.

Tänk att den stora Polar björnen fick flytta hem till en kund. Det är otroligt roligt när ni vill köpa mina produkter. Det bästa kvitto jag kan få, en boost för både självförtroendet och kreativiteten!

Att få synas tillsammans har betytt mycket, för oss alla tror jag. Det är lätt att glömma att man inte är ensam i det kreativa. Många är olika former av småföretagare, som arbetar ensamma på sina håll och kanter.

Tack till alla som handlade av mig & såväl som av de andra utställarna. Det är ni som gör det möjligt för mig att fortsätta ta fram produkter och skapa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.