Tacksamhet

Jag är så tacksam gentemot alla som besökte HCCs pop up butik under veckan den var öppen. Plus att jag fick möjlighet att delta, med en del av mina produkter. Vilket hästjobb styrelsen gjort för att ordna upp allt och alla olika medlemmar som hade alster och som deltog i butiken.

Tänk att den stora Polar björnen fick flytta hem till en kund. Det är otroligt roligt när ni vill köpa mina produkter. Det bästa kvitto jag kan få, en boost för både självförtroendet och kreativiteten!

Att få synas tillsammans har betytt mycket, för oss alla tror jag. Det är lätt att glömma att man inte är ensam i det kreativa. Många är olika former av småföretagare, som arbetar ensamma på sina håll och kanter.

Tack till alla som handlade av mig & såväl som av de andra utställarna. Det är ni som gör det möjligt för mig att fortsätta ta fram produkter och skapa.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: