Tid för reflektion

Jag är dålig på att stanna upp och reflektera över saker som jag åstadkommit. Både professionellt och privat. Ofta tänker jag att jag ska bli bättre på det, senare. Dygnet får aldrig mer timmar, det är jag som måste avsätta tid för reflektion och nuet. Det är alldeles för lätt att tänka framåt och yttligare framåt.


Det här är Frank, han har kikat in här tidigare. Bland annat på Kökshandduken Morrgan. Jag ska ta efter mina fina katter oftare. Bokstavligt talat, chilla under vår stora monstera i solljuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.