Tid för reflektion

Jag är dålig på att stanna upp och reflektera över saker som jag åstadkommit. Både professionellt och privat. Ofta tänker jag att jag ska bli bättre på det, senare. Dygnet får aldrig mer timmar, det är jag som måste avsätta tid för reflektion och nuet. Det är alldeles för lätt att tänka framåt och yttligare framåt.


Det här är Frank, han har kikat in här tidigare. Bland annat på Kökshandduken Morrgan. Jag ska ta efter mina fina katter oftare. Bokstavligt talat, chilla under vår stora monstera i solljuset.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: