En kväll i juni

Sommaren kan vara så där magisk, barnsligt magisk. Speciellt när man får vara tillsammans med sina syskon. Precis som på den goda tiden när vi alla bodde under samma tak.

Det ser ut som sommaren men jag känner det inte.

Kan nog bero på att jag sitter med nässpray och snyt papper, åkte på en förkylning. precis lagom till värmeböljan. Håller mig inomhus och kurerar.

Eller är det den där klumpen av stress som spökar? Alla förväntningar och hopp om en magisk sommar när jag vet att jag kommer stå inomhus och jobba? Jag får ta vara på mina stunder av sommaren som erbjuds.

Jag ska ta vara på mig, vänner & familj och vädret. Njuta av ledighet och arbetsdagar. Allt blir vad man gör det till, mina vänner.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: