Hem

Kommer snart

Den Norrländska naturen möter dig.

Bakom hantverket

Mina tankar.

Jag vill driva traditionen av hantverk, dess glädje och kunskap framåt. På ett modernt vis, med mina tankar och ideér.

Jag har hittat min passion i hantverket, dess historia, funktionalitet och värde av att dela. Dela på kunskap, glädje och inspiration. Keramiken ligger mig varmt om hjärtat och att forma & bygga med händerna. Arbeta med faktiska saker, som går att ta på. Det finns mycket mer än bara keramik som är givande att arbeta med. Jag ger mig inga begränsningar i mitt sätt att uttrycka mig och skapa.

Den lilla keramik verkstaden

Strax utanför Örnsköldsvik driver jag min keramik verkstad. Här jobbar jag med Stengodslera, en högbrännande lera som ger hållbart material och vackra keramik föremål. Hos mig står form och funktion i fokus. Med en tidlös design och händer som skapat av känsla.

Inspiration

För mig är det viktigt att se vackra saker i livet som jag lever. I vardagen, hemmet och i livet helt enkelt. Jag laddar och finner kraft i den underbart vackra natur som finns här där jag lever, i mitten av norrlands kustland.

Bland våra berg, i de djupaste tjärnar och på öar längs med kusten.

INLÄGG

  • Vår nya hjärtevän
    För ca 14dagar sedan tog vi bilen till Stockholm för att möta och hämta upp vår nya familjemedlem. Edwin. Edwin är en hund som vi valt att adoptera ifrån Ryssland. Visst låter det galet? Att ta sig an en omplacerings hund från Ryssland. Jag tyckte att det lät galet och riskfyllt. Efter att fått nosFortsätt läsa ”Vår nya hjärtevän”
  • Flytt
    Under några snöslaskiga dagar har vi börjat landa. Katterna är hemmastadda, vi har fått upp lampor och gardiner. Det börjar kännas riktigt hemtrevligt. Vi har flyttat till en gård. I ca 14 dagar har vi bott här. Och vi stormtrivs redan! Det har alltid varit en dröm att en dag komma ut ifrån lägenhets livetFortsätt läsa ”Flytt”
  • Lokal fast digital.
    Tidig lördags morgon, rättare sagt imorgon, den 5 december släpps en uppsjö ny keramik i webshopen. Jag deltar på http://www.localfemmesmarket.com 5-6 december och detta är ett komplement till de fysiska marknader jag annars brukar delta på i jultider. In och kolla på local femmes market, klicka dig vidare till utställarna som du vill veta merFortsätt läsa ”Lokal fast digital.”

Keramik kurs

Är du intresserad av att lära dig mer om keramik, eller vill du förgylla någons alldeles speciella dag med keramik?

%d bloggare gillar detta: