Köket

Nu i skrivande stund känner jag bara, vilken jäkla tur att jag tog bilder på köket innan vi började med renoveringen av det. För jisses, jag har verkligen glömt hur det egentligen såg ut. Tänk så fort man vänjer sig.

Vi började att renovera köket mitt under mellandagarna, en snabb och relativt billig renovering. Detta har verkligen gett köket ett rejält ansiktslyft! Nu har vi efter många om och men fått upp lister samt alla beslag på luckorna. Detta är väll ändå en klassisker, att skjuta på småsakerna som egentligen gör den stora skillnaden!?

FÖRE

EFTER

Köket har fått, enligt mig, harmoni, det passar med våran inredning och det känns så bra här inne! Tanken är att vi ska kunna ha det så här tills vi är redo att renovera köket mer grundligt, lägga in golvvärme, byta skåp osv. En ”riktig” köksrenovering. Vi är båda nöjda med resultatet och jag tror att vi kommer kunna ha det så här i 10år innan det är dags igen.

Det vi har gjort är:

Målat om luckor och lådor.(målerifirma har hjälpt oss med lackeringen)

Målat om skåpinsatser, stommar, fönsterkarmar och lister m. M.

Tapetserat om.

Lagt på nytt parkettgolv.

Bytt ut beslag och knoppar på skåpar och luckor.

Målat om kökssoffan som hörde till huset. Den har fått sig ett nytt liv.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: