ÄGGstra smart måleri

Eftersom att jag äter en hel del ägg… typ 5-8st om dagen… hehe. har vi alltid mycket ägg hemma i kylen.

Därför passade jag på att ta vara på äggskalen när jag gjorde en lunchomelett förra veckan. Under några veckor har jag varit sugen på att måla några blåsta ägg att ha i påskriset tillsammans med mina keramik hängen.

Typiskt nog kraschade jag de 2 finaste äggen, såklart att de var de 2 finaste äggen som flög i golvet… De ägg som är kvar, är faktiskt skit fina! Trots kraschen…

Tips till dig som sitter hemma & vill pyssla! Enkelt, billigt och kul.

Trådarna fäste jag i knipsade små bitar av grillpinnar som jag knöt sytråd i och ankrade i det större av hålen på ägget.

Fint va?!

Pyssla på och ta hand om dig!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: