Mina drömmars yrke

Nu har jag haft några kurser i verkstaden. Både en intensivkurs och en enklare workshop där deltagarna fick skapa sina egna trädgårdsknoppar. Såklart har jag vetat att jag tycker det är kul att hålla i kurser och workshops. Men det var ändå så pass länge sedan jag gjorde det, nästan 2 år sedan jag hade min senaste kurs. Jag hade faktiskt glömt HUR kul jag tycker att det är.

Det är nått magiskt med att kunna dela kunskap & förståelse i sitt material och att ha möjligheten till att inspirera. Viktigt för min egna utveckling inom keramik.

Jag är otroligt impad över alla deltagnas kurs-alster, som jag har i torkskåpet. Alla har varit så kreativa och bara sprutat ur sig idéer.

Det är att ljuga om jag säger att det inte är ett stort jobb att hålla kurs. Men jag blir alltid uppfylld och glad av att hålla kurs. Jag tror att det är just det där att väcka glädjen i att skapa, som gör mig så lycklig som lärare.

Vill du oxå gå kurs? Håll koll på instagram och här på bloggen för att få information om nästa datum släpp.

Tacksam kursledare.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: