Några andetag vid havet

En tidig morgon i stallet och äntligen visade termometern under nollan. Jag tycker det är skönt att det faktiskt fryser på, det är på tok för isigt. Nu vill jag ha mer snö och mindre is, innan våren kommer. Jag och Alva for ut till stugan vid havet. I det vackra januari ljuset som tyvärr hann gå ned innan vi kom fram. Vi strosade en stund på klipporna och gled på isiga vattenpölar.

Sedan gick vi in till Farmor & Farfars lilla stuga och värmde oss med en bouillabaisse från kvällen innan. Jag tycker att det är som bäst vid havet i ensamhet. Visst har vi det fantastiskt med en naturlig samlingspunkt för hela släkten men det blir lätt smått hysteriskt under semestertiderna. Soppa är lätt det bästa när det snor ute. Vi lämnade lamporna släckta, tände bara ett litet värmeljus och myste i den lilla stugan.

Alva dricker kaffe ur en av mina muggar och har på sig hårbandet jag stickat på Annas stickkurs.

Har samlat energi efter nyår. Jag har verkligen gapskrattat ordentligt, vilat och haft det bra. Skönt med vardag igen. Vilket privilegium att kunna skriva det. Med mer tid åt allt som jag brinner för. Harmoni i själen, som börjar infinna sig.

Allt för ett eller några foton. Jag utmanade ödet lite väl och brakade igenom isen i vassen. Och fy så det lukta urk när jag tog mig upp. Botten var riktigt snubbig, jag är glad att jag hade täckbyxor och skinnstövlar på mig. Blöt blev jag ändå.

Min fina fjällräven jacka som jag hittade i ett av morfars kallförråd. Min absolut bästa jacka.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: