Egentid

Lite egentid i Verkstaden innan jul. Det är kul!

Vad härligt jag har det i verkstaden. Jag har snart en rullande produktion, med alster i olika stadier. Idag har jag lirat drejskiva, trimmat drejade skålar och svampat torra alster.

inspekterar torkade muggar.

Det är härligt när hela spektrat finns i verkstaden, nytillverkade mjuka alster till luft-torrt klart för bränning. Nu är det bara att fylla upp ugnen för att köra en skröjugn. Då har jag glasering på schemat oxå. Det är förens då cirkeln är sluten i produktionen, så rullar det sedan på.

Strax torra krukor, det gäller att ha is i magen och låta större alster torka långsamt.

Jag börjar fylla på listan av saker som behövs till verkstaden. Till ett exempel, ett rejält arbetsbord i bra arbetshöjd. Ryggen tar stryk av att stå som en ostbåge och arbeta med tunga alster.

Te-bulor som är redo för första bränning.
Nått annat som jag behöver är ett skåp med luckor så jag inte behöver hålla på plasta in allt i plastfolie.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: