Sista helgen i september

Otroligt vad vacker september är, dagarna är räknade innan vi går in i oktober. Jag hoppas att oktober bjuder på samma ljus.

Vacker vy en september morgon.

Jag har precis börjat på ett nytt jobb, ett i helt ny riktning. Det här jobbet kommer kunna ge mig mycket tid till skapande och mig själv. Vilket jag har märkt på den senaste tiden att jag behöver för att utveckla mig själv, företaget och mitt skapande. Mitt nya jobb kommer vara utmanade och givande på olika vis, även på nya sätt. Att ha chansen till trygg inkomst och mycket ledig tid som jag kan lägga på det jag brinner för mest. SKAPANDET & HÄSTAR. Utan att det ska behöva dränera mig.

Fyllt skafferiet med svamp, rönnbär och trädgårdsfrukt.

Alldels för ofta känns det som att det är för få timmar på dygnet, det gynnar ingen. Jag har tänkt om. Det är hur man lägger upp och använder sin tid som räknas och ger resultat. Inte hur jag skrapar ihop alla sekunder för att hinna göra allt jag vill. De rinner mellan fingrarna och försvinner medans jag ångar på framåt. Utan att titta upp på omgivningen. Jag ska försöka leva mer i nuet, lägga mer tid till spontanitet och mig själv. När jag har detta kommer skapandet av sig självt och jag är i harmoni. Då mår jag som bäst och får bäst resultat i mina prestationer.

Höst fint i läggan. Huliganerna i högsta hugg.

I oktober ska jag må gott!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: