Sista helgen i september

Otroligt vad vacker september är, dagarna är räknade innan vi går in i oktober. Jag hoppas att oktober bjuder på samma ljus.

Vacker vy en september morgon.

Jag har precis börjat på ett nytt jobb, ett i helt ny riktning. Det här jobbet kommer kunna ge mig mycket tid till skapande och mig själv. Vilket jag har märkt på den senaste tiden att jag behöver för att utveckla mig själv, företaget och mitt skapande. Mitt nya jobb kommer vara utmanade och givande på olika vis, även på nya sätt. Att ha chansen till trygg inkomst och mycket ledig tid som jag kan lägga på det jag brinner för mest. SKAPANDET & HÄSTAR. Utan att det ska behöva dränera mig.

Fyllt skafferiet med svamp, rönnbär och trädgårdsfrukt.

Alldels för ofta känns det som att det är för få timmar på dygnet, det gynnar ingen. Jag har tänkt om. Det är hur man lägger upp och använder sin tid som räknas och ger resultat. Inte hur jag skrapar ihop alla sekunder för att hinna göra allt jag vill. De rinner mellan fingrarna och försvinner medans jag ångar på framåt. Utan att titta upp på omgivningen. Jag ska försöka leva mer i nuet, lägga mer tid till spontanitet och mig själv. När jag har detta kommer skapandet av sig självt och jag är i harmoni. Då mår jag som bäst och får bäst resultat i mina prestationer.

Höst fint i läggan. Huliganerna i högsta hugg.

I oktober ska jag må gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.