Landsbygdskonferens

GÄSTAR PÅ KONFERENS

Torsdag 19 sep gästar jag samt några andra medlemmar ur High Coast Creative Landsbyggdskonferansen i Örnsköldsvik. Vi håller med en pop up butik utanför konferenslokalen, inne i Arken, precis innanför den stora trappen. Utvalt sortiment från var och en av oss utställare.

En fantastisk höstdag.

Jag hade aldrig kunnat ana att det är så viktigt för mig att vara med i ett sammanhang?! Tillsammans med dessa spretiga kreatörer får jag en sådan BOOST. Spelar ingen roll att alla gör helt olika saker, utan att alla jobbar mer eller mindre som entreprenörer och kreativt. Det ger mycket arbetevilja, inspiration och lärdom.

Är du intresserad av att läsa mer om High Coast Creative, tycker jag att du skall kolla in deras hemsida!

Kort och gott om HCC- Är en branshorganisation för kreativa entreprenörer i Höga kusten. För dig som driver företag eller är intresserad av att utveckla din kreativa hobby.

Jag plockade med mig några av mina personliga favoriter att visa upp.

Vi Ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: