Landsbygdskonferens

GÄSTAR PÅ KONFERENS

Torsdag 19 sep gästar jag samt några andra medlemmar ur High Coast Creative Landsbyggdskonferansen i Örnsköldsvik. Vi håller med en pop up butik utanför konferenslokalen, inne i Arken, precis innanför den stora trappen. Utvalt sortiment från var och en av oss utställare.

En fantastisk höstdag.

Jag hade aldrig kunnat ana att det är så viktigt för mig att vara med i ett sammanhang?! Tillsammans med dessa spretiga kreatörer får jag en sådan BOOST. Spelar ingen roll att alla gör helt olika saker, utan att alla jobbar mer eller mindre som entreprenörer och kreativt. Det ger mycket arbetevilja, inspiration och lärdom.

Är du intresserad av att läsa mer om High Coast Creative, tycker jag att du skall kolla in deras hemsida!

Kort och gott om HCC- Är en branshorganisation för kreativa entreprenörer i Höga kusten. För dig som driver företag eller är intresserad av att utveckla din kreativa hobby.

Jag plockade med mig några av mina personliga favoriter att visa upp.

Vi Ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.