Skattjakt, Dropp Nr 2

Onsdag 10 Juli, dags för skattjakts-dropp nummer två.

Hann du med skattjakten i måndags? Det gick fort, ca 20-30 minuter. Vill du ha chansen till vinst, rekommenderar jag dig att vara uppdaterad på instagram för rullande ledtrådar under dagen, för det kan gå fort. Ledtrådar hittas som vanligt på instagram stories. länk finns längre ned i inlägget.

Ikväll vid 19.00 tiden kommer ytligare 1 Svanprins finnas gömd i Örnsköldsviks området. Andra prinsen för veckan, ytligare en kvar på fredag.

Allt du behöver göra för att vinna är att hitta svanen och att sedan lägga upp foto på hur du placerar den i ditt hem. Glöm inte att tagga mig @designandrabullar så att jag inte missar din vinst.

Klicka på bilden för att direkt komma till Instagram

Idag tävlar jag ut Svanprins nr 2. Samtliga prinsar är numrerade och till ett värde av 660kr/st.

Svanprins nummer 2

Lycka till!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: