Skattjakts veckan är här, dropp 1

Idag, 8 juli, är dagen då skattjakten startar i Örnsköldsvik. Det kommer alltså under 3 dagar, måndag, onsdag och fredag placeras ut en Svanprins om dagen. De som hittar prinsarna först och kan publicera ett inlägg på instagram vinner.

Första Svanprinsen till ett värda av 660kr kommer att vara utplacerad i centrala Örnsköldsvik vid 14 tiden, idag. Ledtrådar kommer finnas löpande på instagram stories.

Klicka på bilden för att direkt komma till isntagram.
Klicka på ikonen för att direkt komma till Instagram

Allt du behöver göra för att vinna är att hitta svanen och att sedan lägga upp foto på hur du placerar den i ditt hem. Glöm inte att tagga mig @designandrabullar så att jag inte missar din vinst.

LYCKA TILL!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: