Hemester hos mig

Jag kan med glädje meddela att jag vill hitta på nått KUL! Trots corona vill jag erbjuda ett exklusivt kurs tillfälle i juni. 2 dagars kurs/öppenverkstad med mig som instruktör. Passar både dig med tidigare erfarenhet eller dig som nybörjare, det spelar ingen roll!

Det kommer vara en liten grupp på max 4 deltagare så att vi kan jobba utan att trängas. Vi producerar keramiska alster under Lördag och söndag för en träff(ca 3 veckor senare, kvällstid) för glasering. Detta är en kurs med möjlighet till eget arbete & egna idéer, men vill man har jag många förslag på vad som kan tillverkas oberoende på tidigare erfarenheter.

Detta är ett tillfälle där varje deltagare verkligen får skapa och vara med i alla steg inom framtagningen av keramik. Vi kommer gå igenom drejskivan men främst ligger fokus på handbyggande tekniker. För den erfarne kommer det finnas mycket tid till eget arbete och för den med mindre erfarenhet kommer vi gå igenom tekniker, kavla, tumma och ringla. Det kommer finnas tid till eget arbete även för nybörjaren.

Lunchpaus, egen lunch, micro finns att tillgå i verkstaden.

Kaffe/te och go bit ingår.

Datum 13-14 juni. Lördag 10-16, Söndag 11-15.

Inkl. 2kg lera, bränningar och glasyrer.

Finns lera att köpa till på plats 150kr/kg

3500kr/ deltagare.

Anmälan skickas till: Contact@designandrabullar.com

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: