Nävertjäl 2-3 november

Nu drar det ihop sig inför marknads säsongen. Hantverksmässa i Nävertjäl står överst i min almanacka. Mellan målning och inköp till verkstads lokal börjas det planeras sortiment och mäss-rekvesita. Ja du läste rätt! Jag är äntligen på gång med en keramik verkstad. Så härligt tycker jag.

Svanprinas som pryder äldre vitt skåp.

Jag har en annan rolig nyhet att berätta! I år på Nävertjäls hantverksmässa kommer jag ha med mig en gäst! Min kusin som jobbar som florist och hon kommer sälja egna alster tillsammans med mina. Självklart är vi båda på plats under mäss dagarna.

Polar Björn i glasbul på guldfat.

Boka in allhelgona helgen och åk ut till Nävertjäl, det kommer finnas många olika utställare på plats.

Vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: