Nävertjäl 2-3 november

Nu drar det ihop sig inför marknads säsongen. Hantverksmässa i Nävertjäl står överst i min almanacka. Mellan målning och inköp till verkstads lokal börjas det planeras sortiment och mäss-rekvesita. Ja du läste rätt! Jag är äntligen på gång med en keramik verkstad. Så härligt tycker jag.

Svanprinas som pryder äldre vitt skåp.

Jag har en annan rolig nyhet att berätta! I år på Nävertjäls hantverksmässa kommer jag ha med mig en gäst! Min kusin som jobbar som florist och hon kommer sälja egna alster tillsammans med mina. Självklart är vi båda på plats under mäss dagarna.

Polar Björn i glasbul på guldfat.

Boka in allhelgona helgen och åk ut till Nävertjäl, det kommer finnas många olika utställare på plats.

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.