Till Alla Nakenfisar

Ni som hänger med mig på instagram har ju såklart redan sett den nya dörr stickersen. Kunde inte bärga mig, visade dem direkt när jag fick hem dem i lådan.

VARNING NAKENFIS!

Sticker Varning Nakenfis 39kr/st. klicka på foto för att bli länkad till produkt.

Jag fick även fota stickersen tillsammans med ett gäng riktiga nakenfisar. Alltså jag älskar katter, de är så coola, fräcka och goa. Jag är en riktig crazy cat lady, fast jag äger bara 2st katter själv. Skulle kunna ha dubbelt så många, minst…

Kolla in de här coola katterna!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: