Nej till pappers reklam

Små förändringar som kan leda till en stor skillnad.

Enligt statistik från 2017 återvanns 219 640 ton papper och trycksaker 2017 i Sverige. Som återvanns i Svenska pappersbruk. Källa Sopor.nu

Vilket verkligen är toppen bra! Snyggt jobbat. Frågan är bara hur mycket energi hade kunnat sparas om pappersreklamen aldrig hade behövt tryckas? Hemma hos oss har vi länge velat ha reklamen, för den kan ju vara så bra att kolla, när man ska handla mat osv. Men för det mest slänger vi reklamen i återvinnings kärlet innan vi ens skummat igenom dem. Känner du igen dig?

Efter att vi har börja läsa vårt reklamblad från vår favorit matbutik digitalt har verkligen pappers reklamen varit överflödig. Därför har jag tagit fram 2st olika stickers/klistermärken att stoppa reklamen innan den ens hamnar i brevlådan. Visst just den 1a gången kommer reklamen behöva återvinnas, för att senare inte vara inräknad och inte ens behöva tryckas? Rätta mig om jag har fel. Klistermärkena kostar 15kr/st och kan faktiskt göra stor skillnad för framtiden. Små förändringar som kan leda till en stor skillnad.

Därför bjuder jag på frakten 50kr på hela Stickers sortimentet, in och kika. Passa på att ta del av detta erbjudande och fynda dig ett eller annat klistermärke, så långt lagret räcker. Rabatten är giltig vid köp av stickers t.o.m 1juni och 50kr dras av i kassan.

Klicka dig vidare till webshop uppe i menyn.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: