Grafiskt tryck

För någon vecka sedan fick jag möjligheten att testa Papplitografi för första gången. Fantastiskt roligt när det gick bra men frustrerande svårt att få till det där extra.

Papplitografi är en teknik där man kan skapa detaljerade pappersschabloner av fotografier & illustrationer. Som sedan fungerar som tryck.

Delar med mig av 2st olika resultat av samma motiv nedan.

smacap_Bright
Mitt första tryck. Ibörjan tyckte jag att det var hemskt, men med tiden gillar jag just denna mer och mer.
Samma motiv men senare i processen. Fick fram detaljerna i illustrationen.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: