MYR

Akryl målning 65x80cm
Efter yttligare några timmars målande. Djup och kontrast.

En grå November dag stannade jag till med bilen någonstans i Västernorrlands inland. En frusen Myr, brinnande röd med regnet hängande i luften.

Det är inte ofta jag tar fram mina akrylfärger. Alltid lika trevligt att försvinna in i sitt målande. Jag blir verkligen fast, kan gå timmar utan att jag märkt det. Tror att det är en av anledningarna till att jag sällan målar, tar mig inte tiden till att färdigställa tavlorna. Och känner ingen vits med att börja måla om det inte finns utrymme för att färdigställa dem.

Helt klart är jag resultat inriktad. På gott och ont.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.