MYR

Akryl målning 65x80cm
Efter yttligare några timmars målande. Djup och kontrast.

En grå November dag stannade jag till med bilen någonstans i Västernorrlands inland. En frusen Myr, brinnande röd med regnet hängande i luften.

Det är inte ofta jag tar fram mina akrylfärger. Alltid lika trevligt att försvinna in i sitt målande. Jag blir verkligen fast, kan gå timmar utan att jag märkt det. Tror att det är en av anledningarna till att jag sällan målar, tar mig inte tiden till att färdigställa tavlorna. Och känner ingen vits med att börja måla om det inte finns utrymme för att färdigställa dem.

Helt klart är jag resultat inriktad. På gott och ont.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: