Återförsäljare


Visste du att du kan köpa metervara tyg hos sömmerskan i Örnsköldsvik? Perfekt för dig som är kreativ och vill sy eget.

http://www.sommerskaniovik.se


Mina populära Brickor Daggkåpa finns på Blomsterateljén i Örnsköldsvik, central och snygg butik. Visste du att alla mina brickor tål diskmaskin?Har du inte möjlighet att handla i Örnsköldsvik finns delar av mitt sortiment hos GROA en webbutik med säte i Strängnäs. De jobbar med kreatörer som brinner för natur, funktion och design. Groa vill lyfta och göra det möjligt för Kreatörer och små företag i Sverige att växa.

Vilken fantastisk affärsidé?! Känns fint att få vara en del av GROA producenterna.

https://groa.nu

Tips! In och läs om GROA och dess producenter, finns mycket fint att läsa.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: