Ingen Reklam

Sticker designade som kuvert för att fästas på brevlådan eller brevfacket. Tillverkad i spegelvinyl som tål regn och rusk. 8cm x 5cm

Klistermärke för brevlådan

Visst kan det vara bra med reklamen som det delas ut i brevlådan, informativt om veckans varor på mataffärerna tillexempel. Till hur stor vikt är den? Är detta något som sparas? Nej, inte hemma hos mig. (Reklamen sorteras, Såklart). För att dra ned på min egna miljöpåverkan väljer jag därför att tacka nej till reklam och istället aktivt söka efter min favvo reklam, Willys-bladet på nätet.

Jag tror att alla kan göra små steg för att leva mer och mer miljösmart. Det är nog i de små men många förändringarna vi kan hålla våran levnadsstandard, samtidigt som vi lever mer och mer smart. Smart för oss själva, våra barn och jorden.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: