Ingen Reklam

Sticker designade som kuvert för att fästas på brevlådan eller brevfacket. Tillverkad i spegelvinyl som tål regn och rusk. 8cm x 5cm

Klistermärke för brevlådan

Visst kan det vara bra med reklamen som det delas ut i brevlådan, informativt om veckans varor på mataffärerna tillexempel. Till hur stor vikt är den? Är detta något som sparas? Nej, inte hemma hos mig. (Reklamen sorteras, Såklart). För att dra ned på min egna miljöpåverkan väljer jag därför att tacka nej till reklam och istället aktivt söka efter min favvo reklam, Willys-bladet på nätet.

Jag tror att alla kan göra små steg för att leva mer och mer miljösmart. Det är nog i de små men många förändringarna vi kan hålla våran levnadsstandard, samtidigt som vi lever mer och mer smart. Smart för oss själva, våra barn och jorden.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s