Reportage

Lokal tidningen Örnsköldsviks Allehanda Helg var och hälsade på mig för någon vecka sedan. Visar stolt upp mitt nya textila mönster Fox & Friends. Snart kommer det finnas tygkassar i webshoppen. Det dröjer några dagar till dess, återkommer såklart när de finns uppe.

Under dryga timmen berättade jag allt jag hann om mig och mitt kreativa entreprenörskap. I reppotaget delar jag med mig om hur jag hittade till keramiken & varför jag startat företag. Kort om hur min väg som kreatör sett ut fram till nu och en del framtida drömmar innom Design Andra Bullar.

Du som bor i Örnsköldsviks kommun samt. Doksta kan läsa reportaget i ÖA helg från 17 augusti. Tidningen delas ut till alla Hushåll.

IMG_7885

IMG_7900

 

TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.