Nyheter tar form i nya material

 

20180726_205240.jpg

 

Ständigt framåtsökande efter nya utmaningar och uppståt. Kreativiteten är en fantastisk egenskap som gör mig lösningsorienterad och fantasifull. Jag vill kunna erbjuda användbara produkter med min personliga stil och avtryck. Just nu går symaskinen varm, japp SYMASKINEN. Jag syr upp de hetaste nyheterna på länge.

De finns snart i lager jag ska bara sy några timmar till.

Återkommer med resultat.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: