Nyheter tar form i nya material

 

20180726_205240.jpg

 

Ständigt framåtsökande efter nya utmaningar och uppståt. Kreativiteten är en fantastisk egenskap som gör mig lösningsorienterad och fantasifull. Jag vill kunna erbjuda användbara produkter med min personliga stil och avtryck. Just nu går symaskinen varm, japp SYMASKINEN. Jag syr upp de hetaste nyheterna på länge.

De finns snart i lager jag ska bara sy några timmar till.

Återkommer med resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.