Julmarknader

I år kommer jag delta på 2st julmarknader, 25-26 nov under Olofsfors julmarknad samt 16-17 dec under Bruksgodsets julmarknad. Nytt för i år, ni hittar mig uppe på ladugårds logen under Bruksgodsets julmarknad.

Vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

En tanke på “Julmarknader

  1. Hej Linnea! Jag skulle vilja köpa en kotte av dig om du har kvar den😃
    Det är en sån blåaktig blank, den som var närmast rävarna. Jag skickar en bild på Messenger☺
    Kram Monica

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: