På gång!

Trots att det kan kännas länge kvar till jul så springer veckorna förbi.

Tankarna, inspirationen och produktionen inför årets julmarknad är redan igång.

Save the dates!

Adventsmys 29 november 18.00-21.00

Jag kommer att medverka under bruksgodsets adventsmys med keramik, brickor och kökshanddukar.

Julmarknad 16-17 december 11.00-16.00

Jag kommer ställa ut och delta på Bruksgodsets julmarknad med mina produkter.

Jag hoppas vi ses!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: