PoP uP Verkstad

Precis så som det låter, packar jag ihop min verkstad och pop up:ar med tillfällig verkstad någon annanstans! Nästa gång kanske nära dig, hojta om ditt intresse så ska vi säkert kunna lösa detta.

Hur går det till?

All tillverkning av keramik hålls i PoPuP verkstaden, eftersom att jag har en brännugn ifrån tidiga stenåldern går den inte att frakta smidigt. Därför sker all torkning av keramiken + bränning och glasering hos mig i min verkstad. För att sedan bli upphämtad i övik eller skickad till dig mot porto. Super smidigt!

Just nu planerar jag inför en kommande PoPuP verkstad i mitten an juni månad(Uppskjutet till efter Corona). Denna kurs/kurser kommer hållas på en kursgård i Norrland, inte alls långt från Ö-vik.(med visst norrlands mått) Såklart kommer mer information snart, när datum och tider är mer konkreta.

Just nu vill jag kolla av intresset för hur jag skall lägga upp detta på bästa sätt.

Så hjälp mig att styra, vilket av koncepten nedan passar dig bäst?

1 heldags kurs?

Eller 2 dagar kurs inkl. övernattning?

Helgen vecka 21 (kristihimmelsfärds dags helgen)

Eller helgen vecka 22(sista helgen i maj)

Mejla ditt intresse till mig på Contact@designandrabullar.com

Detta är inte en bindande anmälan eller låser någon form av ditt intresse, jag vill bara mäta av vilka kursintressen som finns. För att det skall passa dig & mig så bra som möjligt.

Vi ses!

%d bloggare gillar detta: