Skattjakts veckan är här, dropp 1

Idag, 8 juli, är dagen då skattjakten startar i Örnsköldsvik. Det kommer alltså under 3 dagar, måndag, onsdag och fredag placeras ut en Svanprins om dagen. De som hittar prinsarna först och kan publicera ett inlägg på instagram vinner.

Första Svanprinsen till ett värda av 660kr kommer att vara utplacerad i centrala Örnsköldsvik vid 14 tiden, idag. Ledtrådar kommer finnas löpande på instagram stories.

Klicka på bilden för att direkt komma till isntagram.
Klicka på ikonen för att direkt komma till Instagram

Allt du behöver göra för att vinna är att hitta svanen och att sedan lägga upp foto på hur du placerar den i ditt hem. Glöm inte att tagga mig @designandrabullar så att jag inte missar din vinst.

LYCKA TILL!

Bruksgodsets Julmarknad

Nu börjar dagarna sina, förberedelserna är nästan färdiga. 16-17 december 11.00-16.00 är Bruksgodsets julmarknad. Runt hela gården kommer det finnas utställare med hantverk och mathantverk. Detta är någott du inte vill missa. Samla julstämmning i mysig miljö, hitta delikatesser till julbordet och unna dig av de olika hantverken. Jag ställer ut uppe på loon, ladugårdsvinden. Det kommer finnas skulptur & bruksgods, sånt som jag visat upp och inte under hösten men även personliga favoriter från tidigare år.

Psst. kan du inte hålla dig? Kolla in @designandrabullar på Instagram där får du inblick bakom kulisserna.

Vi ses va?

 

Snygga bilder? Oja, Anna Grundberg som fotat, Annagrundberg.se