Hemester 2020

Jag kan med glädje meddela att jag vill hitta på nått KUL! Trots corona vill jag erbjuda ett exklusivt kurs tillfälle i juni. 2 dagars kurs/öppenverkstad med mig som instruktör. Passar både dig med tidigare erfarenhet eller dig som nybörjare, det spelar ingen roll!

Det kommer vara en liten grupp på max 4 deltagare så att vi kan jobba utan att trängas. Vi producerar keramiska alster under Lördag och söndag för en träff(ca 3 veckor senare, kvällstid) för glasering. Detta är en kurs med möjlighet till eget arbete & egna idéer, men vill man har jag många förslag på vad som kan tillverkas oberoende på tidigare erfarenheter.

Ett tillfälle där varje deltagare verkligen får skapa och vara med i alla steg inom framtagningen av keramik. Vi kommer gå igenom drejskivan men främst ligger fokus på handbyggande tekniker. För den erfarne kommer det finnas mycket tid till eget arbete och för den med mindre erfarenhet kommer vi gå igenom tekniker, kavla, tumma och ringla. Det kommer finnas tid till eget arbete även för nybörjaren.

3500kr/deltagare.

Lunchpaus, egen lunch, micro finns att till gå i verkstaden.

Kaffe/te och go bit ingår.

Datum-mejla för mer information tillfälligt uppskjutet, få anmälningar.

Lördag 10-16, Söndag 11-15.

Inkl. 2kg lera, bränningar och glasyrer.

Lera finns att köpa till på plats 150kr/kg.

Skicka din anmälan nedan, först till kvarn.

Skicka direkt till contact@designandrabullar.com