Kvällskurs

Jag kan med glädje meddela att jag vill hitta på nått KUL! Kvällskurs med varannan vecka format med mig som instruktör. Passar både dig med tidigare erfarenhet eller dig som nybörjare, det spelar ingen roll!

En kurs där varje deltagare verkligen får skapa och vara med i alla steg inom framtagningen av keramik. Vi kommer gå igenom drejskivan men främst ligger fokus på handbyggande tekniker. Deltagarna kommer att få tilldelade uppgifter att lösa med hjälp av till hörande tekniker, samt utrymme för egna ideér.

Det kommer vara en liten grupp på max 5 deltagare så att vi kan jobba utan att trängas. Vi producerar keramiska alster, 4st skapar tillfällen, 1 glaserings tillfälle och avslutning med en liten ateljé samt utvärdering av alstren. Detta är en kurs för dig som vill utveckla samt lära sig mer om leran och dess alla olika arbetsmoment.

2900kr/deltagare.

Material tillkommer 150kr/kg och betalas vid ateljé kvällen.

Kaffe/te och go bit ingår vid samtliga kurskvällar.

KURS 1 NYBÖRJAR KURS ingen tidigare erfarenhet krävs. Deltagarna jobbar tillviss del fritt till viss del styrt. Vi kommer gå igenom handbyggande tekniker ifrån grunden samt varje deltagare kommer ha möjlighet till att dreja ca 1h/deltagare med handledning.

+ upphämtnings tillfälle/Ateljé träff som vi tillsammans kommer överrens om.

DATUM FÖR HÖSTENS KURSER KOMMER I AUGUSTI

Anmälan skickas till Contact@designandrabullar.com

Viktigt att skriva i anmälan, namn, vilken kurs du vill anmäla dig till och kontaktuppgifter som enbart används till faktura.


KURS 2 FORTSÄTTNINGS KURS För dig som gått kurs 1 hos mig eller liknande hos annan keramiker eller på högskola. På just denna kurs kommer deltagarna fördjupa sig i handbyggande tekniker och dreja 1h/deltagare . Varje deltagare kommer ha i uppgift att bygga valfri form i tekniken ringning som mäter strax över 30cm, färdigbrännt gods. Deltagarna kommer ha möjlighet till att bygga andra mindre tidskrävande alster paraellt med uppgiften, själva ringningen kommer uppta en del av varje kurstillfälle och bli denna kurs stora projekt.

+ upphämtningstillfälle/Ateljé träff som vi tillsammans kommer överrens om.

DATUM FÖR HÖSTENS KURSER KOMMER I AUGUSTI

Anmälan skickas till Contact@designandrabullar.com

Viktigt att skriva i anmälan, namn, vilken kurs du vill anmäla dig till och kontaktuppgifter som enbart används till faktura.

%d bloggare gillar detta: